ust

HİKAYEMİZ

Ekşi Maya Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu, İstanbul’da 3 sene uluslararası bir denetim firmasında çalıştıktan sonra Mutfak Sanatları Akademisinde Aşçılık eğitimini tamamlayıp İstanbul’da kıymetli şefler ile sektörde çalışmış ve sonrasında ekşi maya üzerine özel eğitimler almış olan Ecem Uyar Taranoğlu tarafından 2016 yılında kuruldu.

İlk şubesi Ankara Tunalı Hilmi Caddesinde bulunan Ekşi Maya’nın kuruluş amacı günümüzde yaşanan çoğu sağlık probleminin ana sebeplerinden biri olarak gösterilen katkı maddeli ekmeklerin yerine, geçmişe bir dönüş yaparak katkı maddesiz, koruyucusuz ve endüstriyel maya ilavesiz yalnızca ekşi maya ile yapılan gerçek ekmekler ile misafirlerimiz ile buluşturmak.

Ekmeğin mucizevi yapımından aldığımız ilham ile menümüzde kullanılan ürünlerin büyük çoğunluğunu yerel üreticilerimizden direk olarak tedarik ediyor, bulabildiğimiz en yüksek kalitedeki malzemeleri imalatımızda yaptığımız ekmekler ile birleştiriyor ve mutfaklarımızda mimimum atık çıkarmak için çaba göstererek güzel ekibimiz ile sizlere hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyuyoruz.

alt